Posted in Class and School Activities

Half Yearly Examinations Timetable

Tuesday 19th Feb

9:00 – 10:15 – Maltese (1hr 15 mins)

10:45 – 12:00 – Religion (1hr 15mins)

Wednesday 20th Feb

9:00 – 10:15 – English (1hr 15 mins)

10:45 – 11:15 – Eng List (30 mins)

11:25 – 11:55 Maltese List (30 mins)

Thurs 21st Feb

8:45 – 9:00 – Mental Maths (15 mins)

9:10 – 10:25 – Written Maths (1hr 15mins)

10:55 – 12:10 – S. Studies (1hr 15 mins)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s